Technologia Touch&Fun

Fitness și divertisment acasă

Fitness și divertisment acasă

Cu gama largă de aparate de fitness cu tehnologie Touch&Fun, nu veți avea nevoie de mai multe dispozitive pentru a vă accesa conținutul multimedia în timpul sesiunilor de antrenament.

Deoarece aparatele sunt conectate la rețeaua wifi, veți putea să le plasați pe ale dvs. oriunde acasă, indiferent de locul unde sunt amplasate televizorul sau computerul.

Vizionați videoclipuri, ascultați muzica preferată sau navigați pe internet de oriunde vă antrenați.

[request-quote title=’SOLICITA OFERTA’ page=”https://bhfitness.ro/home-fitness/tehnologie/tehnologia-touchfun/” id=”modal1″]

Fii în formă cu modul Virtual Active!

Software-ul TFT include un mod de tur virtual, în care utilizatorul va putea alege între diferite rute prestabilite pentru a-și continua sesiunea de antrenament. Este cel mai simplu mod de a te bucura de o experiență captivantă. Doar selectați videoclipul și începeți antrenamentul!

O prezentare rapidă a software-ului

Cu un ecran tactil care face navigarea foarte ușoară și un software de fitness complet personalizat, veți avea tot conținutul de divertisment și multimedia la îndemâna dumneavoastră în timp ce vă antrenați. Interfața de utilizator a fost concepută pentru a fi foarte intuitivă și ușor de navigat, astfel încât utilizatorii poate accesa toate funcțiile sale într-un mod rapid și ușor.

Un software specific de antrenament de fitness

Începeți antrenamentele indiferent de nivelul dvs. doar cu vârful degetului. Puteți selecta cea mai bună opțiune pentru a vă atinge obiectivul: programe prestabilite, test de fitness, program Watt, HRC, antrenament manual sau definiți nevoile dvs. specifice în modul utilizator.

Programe prestabilite

Antrenamentele tale vor fi diferite în funcție de obiectivele tale. Cu programele sale prestabilite, toate nevoile dvs. vor fi acoperite. Trebuie doar să-ți alegi obiectivul pentru sesiune și să începi exercițiul.

Alte caracteristici

Noua interfață a fost concepută pentru a fi intuitivă și ușor de utilizat, urmând cele mai recente tendințe privind UX. Ecranul afișează toate informațiile de care aveți nevoie în timpul exercițiului (viteză, calorii, wați, timp, distanță și bătăi/minut) precum și profilul programului, cu acces ușor la alt conținut fără a opri sesiunea.

BH și-a propus întotdeauna să vă facă antrenamentul mai distractiv și mai motivant. Cu noul software Touch&Fun, acest principiu atinge un nou nivel. Puteți naviga pe internet sau puteți interacționa în rețelele de socializare preferate în timpul exercițiului. În plus, vă puteți bucura de muzica, fotografiile sau videoclipurile preferate descărcate local (conexiune USB).

Ai gasit ceea ce căutai?

Daca aveti nevoie de mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Add to cart