i.Concept

Profitați la maximum de aplicațiile dvs. de fitness!

Crezi că antrenamentul este plictisitor și nemotivant?

i.Concept te va face să te răzgândești. Transformă-ți sesiunile de antrenament într-un joc cu interactivitatea pe care o oferă. Doar descărcați aplicația dvs. de fitness și începeți să vă antrenați așa cum nu ați făcut niciodată înainte.

Explorează toate opțiunile și schimbă modul în care te antrenezi acasă!

[request-quote title=’SOLICITA OFERTA’ page=”https://bhfitness.ro/home-fitness/tehnologie/i-concept/” id=”modal1″]

Acolo unde sănătatea și pregătirea se întâlnesc

Kinomap, compatibil cu iOS și Android (Bluetooth 3.0 și 4.0); Cycle Rush 2, compatibil cu iOS și X-Kit; Fitconsole, compatibil cu iOS (Bluetooth 3.0 și 4.0); și Fitconsole Smart, compatibil cu Android (Bluetooth 4.0).

Există două tipuri diferite de mașini în gama BH cu tehnologia i.Concept, mașini Dual, care necesită un adaptor extern (Kit Dual) și mașini Bluetooth integrate, care au Bluetooth-ul deja instalat în interiorul consolei.

1. Descărcați aplicația pentru dispozitivul dvs. Android sau iOS. 2. Porniți Bluetooth pe smartphone sau tabletă. 3. Porniți aplicația și asociați-o cu aparatul dvs. de fitness BH. 4. Începeți antrenamentul!

Kinomap, compatibil cu iOS și Android (Bluetooth 3.0 și 4.0); Cycle Rush 2, compatibil cu iOS și X-Kit; Fitconsole, compatibil cu iOS (Bluetooth 3.0 și 4.0); și Fitconsole Smart, compatibil cu Android (Bluetooth 4.0).

Ai gasit ceea ce căutai?

Daca aveti nevoie de mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Add to cart