i.Concept

Profitați la maximum de aplicațiile dvs. de fitness!

Spune la revedere antrenamentelor plictisitoare

Spune la revedere antrenamentelor plictisitoare

Crezi că antrenamentul este plictisitor și nemotivant?

i.Concept te va face să te răzgândești. Transformă-ți sesiunile de antrenament într-un joc cu interactivitatea pe care o oferă. Doar descărcați aplicația dvs. de fitness și începeți să vă antrenați așa cum nu ați făcut niciodată înainte.

Explorează toate opțiunile și schimbă modul în care te antrenezi acasă!

Acolo unde sănătatea și pregătirea se întâlnesc

Kinomap, compatibil cu iOS și Android (Bluetooth 3.0 și 4.0); Cycle Rush 2, compatibil cu iOS și X-Kit; Fitconsole, compatibil cu iOS (Bluetooth 3.0 și 4.0); și Fitconsole Smart, compatibil cu Android (Bluetooth 4.0).

O prezentare rapidă a software-ului

Cu un ecran tactil care face navigarea foarte ușoară și un software de fitness complet personalizat, veți avea tot conținutul de divertisment și multimedia la îndemâna dumneavoastră în timp ce vă antrenați. Interfața de utilizator a fost concepută pentru a fi foarte intuitivă și ușor de navigat, astfel încât utilizatorii poate accesa toate funcțiile sale într-un mod rapid și ușor.

Un software specific de antrenament de fitness

Începeți antrenamentele indiferent de nivelul dvs. doar cu vârful degetului. Puteți selecta cea mai bună opțiune pentru a vă atinge obiectivul: programe prestabilite, test de fitness, program Watt, HRC, antrenament manual sau definiți nevoile dvs. specifice în modul utilizator.

Programe prestabilite

Antrenamentele tale vor fi diferite în funcție de obiectivele tale. Cu programele sale prestabilite, toate nevoile dvs. vor fi acoperite. Trebuie doar să-ți alegi obiectivul pentru sesiune și să începi exercițiul.

Alte caracteristici

Noua interfață a fost concepută pentru a fi intuitivă și ușor de utilizat, urmând cele mai recente tendințe privind UX. Ecranul afișează toate informațiile de care aveți nevoie în timpul exercițiului (viteză, calorii, wați, timp, distanță și bătăi/minut) precum și profilul programului, cu acces ușor la alt conținut fără a opri sesiunea.

BH și-a propus întotdeauna să vă facă antrenamentul mai distractiv și mai motivant. Cu noul software Touch&Fun, acest principiu atinge un nou nivel. Puteți naviga pe internet sau puteți interacționa în rețelele de socializare preferate în timpul exercițiului. În plus, vă puteți bucura de muzica, fotografiile sau videoclipurile preferate descărcate local (conexiune USB).

Did you find what you were looking for?

If you need more information do not hesitate to contact us.

We will be happy to assist you!

Add to cart