BH Service

Fiabilitatea, profesionalismul și know-how-ul BH Fitness la dispoziția dumneavoastră.

Relații Clienți

Centrul nostru de asistență clienți include o echipă completă de profesioniști, tehnicieni și manageri, a căror misiune este să rezolve într-un mod rapid și eficient toate întrebările și reparațiile aduse de clienții noștri. Este un call center multilingv în care gestionăm peste 30.000 de contacte multicanal pe an în spaniolă, engleză, franceză și germană.

Tehnicienii noștri creează prediagnostice și ajută la rezolvarea celui mai mare număr de incidente prin telefon. În plus, pe canalul nostru YouTube veți putea găsi o gamă largă de videoclipuri care arată cum puteți efectua întreținerea de bază a mașinii dvs. acasă.

În ultimul an, clienții noștri au evaluat profesionalismul personalului nostru de asistență clienți cu 4,4 din 5.

Serviciu tehnic

ASISTENȚE PE AN

10k +

REPARATII LA PRIMA VIZITA

90%

PROFESIONALITATE PENTRU CLIENȚII NOȘTRI

4,3/5

Avem o rețea de servicii tehnice care ne permite să fim corecti de clienții noștri în aproape orice țară din Europa. Cu peste 10.000 de asistențe pe an, tehnicienii noștri și-au demonstrat capacitatea de a rezolva orice incidentă cu echipamentul dumneavoastră de fitness BH.
Raportul nostru de eficiență atinge 90% din mașinile reparate în timpul primei vizite. Educația tehnică este una dintre principalele axe pentru dezvoltarea optimă a muncii noastre. Tehnicienii noștri sunt instruiți în mod regulat, atât în probleme tehnice, cât și în protocoale de acțiune în funcție de asistența cerută de la aceștia.

Serviciile noastre

REPARATII
Toate reparațiile BH au o garanție de 3 luni în forța de muncă, 24 de luni pentru reparații de echipamente casnice și 6 luni pentru echipamente comerciale.
01
ASAMBLARE
Pentru BH, asamblarea utilajelor noastre este mai mult decât livrarea produsului. Aceiași tehnicieni care efectuează montajul sunt cei care rezolvă problemele tehnice. Principala noastră preocupare este să lăsăm echipamentul într-o stare perfectă pentru utilizare.
02
ÎNTREȚINERE
Pe canalul nostru de Youtube veți găsi o gamă largă de videoclipuri care arată cum să efectuați elementele de bază ale întreținerii mașinii dumneavoastră. Nu ezitați să contactați BH SERVICE dacă doriți ca mașina dumneavoastră să fie verificată periodic.
03
GARANTIE EXTINSA
BH SERVICE oferă posibilitatea unei garanții extinse, astfel încât să vă puteți bucura de mașina dvs. fără griji după primii 2 ani de utilizare.
04
Add to cart