Aparate multifunctionale

TT4

Multistat complet cu 4 stive cu cadru întărit și componente de înaltă rezistență. Oferă o gamă largă de posibilități cu mai mult de 15 exerciții diferite. Până la 4 utilizatori se pot antrena simultan.

TT Pro

Multi-stație completă cu structură armată și componente performante. Oferă o gamă largă de antrenamente. 7 puncte de sprijin fac din această stație multiplă o mașină stabilă și sigură. Bucurați-vă de avantajele de a avea un aparat de fitness acasă.

Global Gym Plus

Multi-stație completă care combină apăsarea picioarelor așezate și flexorul abdominal cu scufundarea. Sistem exclusiv de antrenament controlat. Bucurați-vă de avantajele de a avea un aparat de fitness acasă.

Nevada Plus

O sală de gimnastică completă pentru acasă. Carcasa de protecție din oțel și tampoanele confortabile pentru scaune supradimensionate îl fac potrivit pentru cele mai serioase antrenamente.

Multigym Plus

Tonificați-vă și antrenați-vă picioarele, brațele, partea superioară și inferioară a corpului utilizând funcționalitățile diferite ale acestui echipament.

Optima Press

Banc cu multiple poziții cu setări pentru diferite exerciții de fitness. Structura din oțel armat asigură o sesiune de antrenament stabilă. Bucurați-vă de avantajele de a avea un aparat de fitness acasă.

Optima

Banca de rezistență multipozitivă cu multiple posibilități de spătar, scaun și picioare. Structura din oțel armat oferă stabilitate și siguranță maximă. Construcție solidă și dimensiuni compacte, bucurați-vă de avantajele de a avea acest aparat de fitness acasă.

Atlanta 300

Exercitați acasă toți mușchii corpului superior. Banca plată Atlanta 300 oferă un confort și o stabilitate absolute în timpul antrenamentului.

Zero Top

Cea mai completă placă invertor de pe piață care vă va permite să vă întindeți, să vă relaxați și să vă întăriți mușchii spatelui. Suport confortabil pentru spate și picioare, include o curea de siguranță.

Tactile Tonic Pro

Aparat de masaj cu vibro. Ajută la relaxarea mușchilor încărcați și a articulațiilor dureroase. Ideal pentru înainte și după exerciții.

Zero

Invertor pentru întinderea spatelui și întărirea mușchilor cu un unghi de înclinare de 92 ° și spătar înclinat.

Add to cart