Indoor Cycling

Duke Mag

Atenția la detalii, designul meticulos și sistemul de frânare magnetică vor satisface cerințele celor mai intense antrenamente.

Duke

Ciclismul cel mai vândut în interior, cu capacitatea unui aparat de gimnastică pentru casă. Sistemul de frânare, volanta puternică și transmisia moale oferă o senzație intensă la pedalare. Cu performanțe ridicate, permite un antrenament intensiv, menținând întotdeauna confortul și durabilitatea.

Rex

Noul REX este destinat acelor sportivi care doresc un plus de intensitate în antrenamentele lor. O bicicletă cu o structură și caracteristici care îi va impresiona chiar și pe bicicliștii profesioniști.

SB3 Magnetic

Ciclism în interior pentru cei care vor să se antreneze acasă cu intensitatea unui aparat de gimnastică. Sistem de frânare magnetic, care permite un antrenament silențios și eficient.

Airmag

Datorită combinației de sisteme de rezistență la aer și magnetice, veți putea profita la maximum de sesiunile de antrenament. Descoperă noul sentiment al ciclismului în interior.

i.Spada 2 Racing

Ciclism în interior cu sistem de frânare triplă pentru cei mai pretențioși oameni, se potrivește oricărui nivel. Volant din oțel cromat de 20Kg. Realitate și performanță ca bicicletă în aer liber într-o bicicletă de interior.

Stratos

Cea mai asemănătoare senzație cu o bicicletă rutieră fără a pleca de acasă. Măsurile sale sunt similare cu cele ale unei biciclete de drum, îmbunătățind experiența și realismul în timpul antrenamentelor.

Spada 2

Ciclism în interior cu sistem de frânare triplă pentru cei mai pretențioși oameni, se potrivește oricărui nivel. Volant din oțel cromat de 20Kg. Realitate și performanță ca bicicletă în aer liber într-o bicicletă de interior.

RDX1.1

Bine ați venit în viitor! RDX1.1 are un design modern și impresionant combinat cu o volantă de 20 kg care permite sesiuni de înaltă performanță acasă.

SB Mag

Antrenează-te într-un mod intensiv și silențios cu SB Mag, datorită cadrului său întărit și a sistemului de frânare magnetică. Cea mai bună alegere pentru sesiunile de interior.

Tokyo

O nouă bicicletă de interior, cu frână magnetică și volant de 20 kg, care vă va permite să efectuați sesiuni de antrenament intense și distractive.

SB2.6

Ciclism în interior cu structură întărită pentru sesiuni intensive de antrenament. Echipat cu pedale mixte, frână de frecare și blocare de urgență. Realitate și performanță ca bicicletă în aer liber într-o bicicletă de interior.

SB2.2

Ciclism în interior cu structură întărită pentru sesiuni intensive de antrenament. Asigură o pedalare foarte lină și silențioasă, fără întreținere. Realitate și performanță ca bicicletă în aer liber într-o bicicletă de interior.

SB1.4

Conceput pentru antrenamente regulate. Curea Poly-V, ecran LCD și șa și ghidon reglabile orizontal și vertical.

Add to cart