Biciclete exercitii

Carbon bike Generator

Bicicleta de exercitii semi-profesionala cu sistem de franare electromagnetica si autogenerata, astfel incat sa o poti aseza oriunde fara a fi nevoie de priza sau sursa de alimentare externa.

TFB

Conceputa pentru sesiuni de antrenament de mare intensitate și cu o garanție comercială ușoară, această bicicletă staționară vă va îndeplini toate așteptările. Formare profesională cu mai multe opțiuni de conectivitate.

Carbon Bike

O versiune de uz casnic a unui aparat care combină robustețea antrenamentului la sală cu confortul și divertismentul echipamentelor de uz casnic.

Nexor

Cadrul său întărit oferă un antrenament sigur și stabil pentru orice tip de utilizator. Șaua și ghidonul cu mai multe poziții permit o postură perfectă pe bicicletă și un antrenament confortabil

Artic

Bicicleta staționară pentru utilizare regulată cu cadru deschis pentru un acces ușor. Saua si ghidonul reglabile pentru orice utilizator. Rezistență manuală și ușor de utilizat, ceea ce îl face potrivit pentru începători.

TFR Ergo

O bicicleta stationara cu suport lombar pentru un antrenament adecvat.

Artic Comfort

Bicicleta inclinata pentru utilizare regulata cu cadru deschis pentru un acces usor. Dimensiunile reduse și roțile de transport îl fac foarte ușor de mutat și depozitat

Add to cart