Biciclete eliptice

Khronos Generator

Performanță ridicată garantată pentru antrenamente intensive cu acest crosstrainer. Sistemul său auto-generat permite amplasarea acestuia în locuri fără conexiune electrică.

Super Khronos

Cu aspectul său agresiv și pasul de 51 cm, Super Khronos aduce acasă toată puterea și intensitatea antrenamentului la sală. Bucurați-vă de un crosstrainer ușor comercial conceput pentru a rezista celor mai intense sesiuni de cardio.

FDC20 Studio

Vrei să te antrenezi din greu? Ești mai înalt de 185 cm / 6.07 ft? Aceasta este mașina ta! Te vei bucura de unul dintre cei mai mari pasi (51cm) de pe piață, totul în timp ce te antrenezi cu aplicații de fitness specifice și motivante!

FDC19

Bucurați-vă de toate avantajele sistemului de acționare frontală eficient și solid: distanță minimă între pedale, antrenamente mai intense la cel mai înalt nivel de rezistență și un cadru robust pentru utilizatorii grei.

NC19

Toate avantajele sistemului de antrenament frontal și eficient, cu rezistență maximă și cadru robust pentru utilizatorii mai mari.

Crystal 2.0

Design ergonomic cu o structură de acces ușor. Sistem de antrenare spate și un design modern.

EasyFlex

Cu designul pliabil, această eliptică cu pas de 45 cm permite stocarea mai convenabilă pentru o mașină de dimensiunile sale. Cu un sistem inerțial echivalent cu 20 kg și un monitor foarte simplu și intuitiv, întreaga familie va putea să profite la maximum de el.

EasyStep

Îndoiți-l și desfășurați-l în doi pași simpli. Ușor de utilizat și ușor de depozitat. Special conceput pentru începători și spații restricționate,

NLS12

Antrenor eliptic pentru începătorii de fitness din lumea fitnessului. Reglați mașina pe corpul dvs. pentru o poziție mai potrivită în timpul antrenamentului.

Add to cart