STRENGTH

BIOMECHANICS & EFFICIENCY

SERIA CARDIO

MOVEMIA

Seria Movemia

Nascuta pentru a fi revolutia cluburilor de fitness, aceasta noua gama de aparate de forta profesionale a fost conceputa cu un design de pionierat, biomecanic si caracteristici de confort.

BIOMECHANICS & ERGONOMY

TR SERIES

Masini cu inalta precizie biomecanica aplicate la proiectare care indeplinesc toate cerintele utilizatorilor: atractiv, solid, compact si usor pentru noi

[request-quote title=’SOLICITA OFERTA’ page=”https://bhfitness.ro/commercial-fitness/echipamente/strenght/” id=”modal1″]

L130 BICEPS

Acest aparat de forță oferă o adaptare optimă tuturor utilizatorilor datorită ajustării unghiului de antrenament și mânerului său cu mai multe poziții, care se rotește la 90º.

L140 BICEPS/TRICEPS

L140 vă permite să efectuați două exerciții (funcție duală) într-un mod sigur: biceps și triceps.

L150 SEATED TRICEPS

Vă permite să schimbați tipul de exercițiu datorită brațelor rotative la 180º care se adaptează fizicului utilizatorului.

L160 TRICEPS ORIZONTAL

O alegere excelentă pentru fiecare tip de utilizator. Utilizarea sistemului de came permite mișcarea cu greutate uniformă pentru dezvoltarea tricepsului.

L290 SEATED ROW

Mașină de vâslit care permite o mișcare naturală și adaptată datorită mânerelor rotative la 360º.

L450 ASSISTED KNEELING CHIN AND DIP

Puteți efectua două exerciții diferite în aceeași mașină: trageri folosind prinderile înalte și genuflexiuni datorită asistenței pentru sprijinul picioarelor și prinderilor laterale.

L550 LAT PULL/ROWER (DUAL)

Pe langa designul sau durabil cu ergonomie si siguranta maxima, aparatul ofera si posibilitatea de a face un exercitiu dublu: scripete inalt si canotaj.

L110 LAT PULLEY

Ideal pentru dezvoltarea mușchilor spatelui, antrenează fibrele superioare și centrale ale dorsului lat.

L410 REAR DELTOID / PECK DECK

Cu L410, tehnologia cu dublă funcționare exersează deltoidul posterior lucrând pectoralii.

L270 BUTTERFLY

Cu brațele sale independente, aparatul oferă mai multă varietate de exerciții pentru a vă antrena brațele.

L070 CHEST PRESS

Identifică factorii de stres în pectoralul major și contribuie la dezvoltarea echilibrată a mușchilor estetici.

L080 CHEST/SHOULDER PRESS

Vă permite să efectuați două exerciții (funcție duală): presa pe piept (orizontală și înclinată) și presa pe umăr.

L090 PRESA UMERI

Este o modalitate grozavă de a-ți exercita umerii, deoarece asigură traiectoria corectă a mișcării și previne accidentările.

L490 DELTOID RAISE

Folosind suporturile laterale pentru umăr, mașina de ridicare a deltoidului evită frecarea și oferă adaptabilitate maximă la orice tip de utilizator.

L310 ABDOMINAL

Cu cele mai recente îmbunătățiri în ceea ce privește confortul, L310 vă permite să efectuați abdomene așezate datorită ușurinței și confortului rulourilor căptușite.

L430 TWISTER

Prin antrenarea abdomenului, L430 permite un control total și o mișcare mai naturală.

L510 LOWER BACK

Cea mai bună alegere pentru începători sau utilizatori cu probleme de spate, acest aparat evită rănile cauzate de o postură incorectă.

L610 ABDOMINAL/LOWER BACK

Exercițiul dublu este posibil cu aceeași mașină: abdominali și spatele inferior. Rolele sale de sprijin reglabile oferă confort maxim în timpul exercițiului.

L250 ABDUCTION/ADDUCTION

L250 face posibilă efectuarea a două exerciții pe aceeași mașină. Poate lucra aducția și abducția datorită plăcuțelor rotative la 360º.

L340 TOTAL HIP

Cu brațul reglabil la 180º, L340 permite utilizatorului să efectueze diferite exerciții, făcându-l o mașină extrem de versatilă.

L330 GLUTEOUS

Cu suportul pentru piept, L330 ajută la izolarea mușchilor și evită riscul supraîncărcării coloanei vertebrale.

L210 SEATED CALF

Cu capacitatea sa de a se adapta fiecărui utilizator, L210 este ideal pentru tonifierea gambei și a soleului.

L010 LEG EXTENSION

Cu adaptabilitate maximă la înălțimea și corpul fiecărui utilizator, această mașină menține forța brațului cu o rezistență constantă pentru a preveni rănirea tendoanelor.

L050 LEG PRESS

Cu un sistem inovator de scripete care permite o sarcină maximă mai mare, L050 permite utilizatorului să antreneze glutei, isquios și cvadriceps.

L030 LYING LEG CURL

L030 poate lucra ischiosul și vițeii într-un mod confortabil și sigur datorită varietății de ajustări.

L170 SEATED LEG CURL

L170 poate regla atât unghiul spătarului, cât și unghiul de lucru pentru a efectua exercițiul de curbare a picioarelor.

L020 LEG EXTENSIÓN/CURL

Aparatul L020 este un aparat dublu care oferă un exercițiu dublu: extensie pentru picioare (cvadriceps) și curl picioare (femural).

L360FS AFT 4 STATII

Aparatul cu mai multe stații permite până la 6 utilizatori simultan, în timp ce ocupă foarte puțin spațiu în sală.

L365 AFT 5 STATII

Stația multifuncțională permite o mare varietate de exerciții. Este compus din ergolina, statie functionala si doua biele pentru barbie.

L370 DUAL SCRIPETE

Cu cele 31 de înălțimi de antrenament, L370 este perfect pentru sesiunile de antrenament personal, deoarece permite o varietate de exerciții pentru toți utilizatorii.

L480 4 STATII

Aparatul cu mai multe stații permite până la 6 utilizatori simultan, în timp ce ocupă foarte puțin spațiu în sală.

L485 5 STATII

Stația multifuncțională permite o mare varietate de exerciții. Este compus din ergolina, statie functionala si doua biele pentru barbie.

L480X2 8 STATII

Cu cele 31 de înălțimi de antrenament, L370 este perfect pentru sesiunile de antrenament personal, deoarece permite o varietate de exerciții pentru toți utilizatorii.

L535 ERGOLINA

Această ergolina permite o varietate de exerciții. Sarcina redusă este special concepută pentru toate nivelurile de antrenament.

L540 DOUBLE ERGOLINA

Cu o bară de legătură între cele două ergoline pentru barbie, permite o mare varietate de exerciții atât pentru partea superioară, cât și pentru cea inferioară a corpului.

L815

Cu cele 3 pozitii pentru bara, banca L815 ofera mai multe oportunitati de fitness pentru utilizator.

L820

Pe langa varietatea de exercitii disponibile pe aceasta banca, ofera posibilitatea incorporarii unui instructor in spatele bancii.

L855

Pe langa faptul ca ofera o varietate completa de exercitii, asigura confort maxim, durabilitate si siguranta cu o forma adecvata.

L850

Va permite sa efectuati o varietate de exercitii datorita celor 3 pozitii ale barei de antrenament, garantand confort si siguranta continuu.

L830

Unghiul de lucru al bancii Scott este special conceput pentru a viza bicepsul brahial si brahial anterior.

L835

Inclinarea reglabila a spatarului poate varia exercitiile, iar rola dubla asigura suport utilizatorului.

L840

Scaunul roman este perfect pentru a lucra intreaga banda efectuand exercitii abdominale ridicarea trunchiului.

L800

Banca L800 garanteaza o pozitie corecta pe tot parcursul exercitiului datorita sprijinului si prindere ferma a bratelor si spatelui.

L885

Datorita designului sau exclusiv, va permite sa efectuati exercitii complete si concentrate cu usurinta si confortabil, fara a va incorda gatul, umerii si spatele.

L900

Posibilitatea de a lucra o varietate de muschi datorita gamei diverse de exercitii care pot fi efectuate: Ridicarea genunchilor, fundaluri, trageri.

L805

Ideal pentru lucrul spatelui inferior, L805 poate efectua si diverse exercitii si se poate adapta la inaltimea fiecarui utilizator.

L810

Banca L810 este excelenta pentru multe exercitii diferite si este potrivita pentru toate centrele de fitness datorita manerului si rotilor.

L825

Unghiul reglabil al scaunului si al spatarului permit exercitii diferite, cum ar fi presa cu gantere sau curlurile pentru bicepsi.

L300

Banca de intindere care ofera o varietate de exercitii de efectuat confortabil datorita designului sau ergonomic.

L350

Multipower L350 permite exercitii fara riscul ca bara sa cada asupra utilizatorului, asigurand securitate maxima.

LD400

Sistemul sau de miscare tridimensionala complet ghidata ofera senzatii de antrenament cu greutati libere, dar cu siguranta maxima.

L845

Pentru iubitorii de exercitii intense, suportul pentru ghemuit va permite sa faceti performanta cu discuri mai usoare

L860

Acest suport de disc va permite sa depozitati placile olimpice in 8 suporturi diferite, facand posibila localizarea cu usurinta a discurilor din orice unghi.

L870


Bare de sprijin usoare si durabile, care pot stoca pana la 8 bare, pe langa manerele cu tava auxiliara.

L875

Suportul pentru gantere L875 este ideal pentru depozitarea a pana la 12 perechi de gantere ordonat in zona de greutate libera a salii dumneavoastra.

MAI MARI. MAI GRELE. MAI PUTERNICE

PL SERIES

Noua linie de incarcare a placilor a fost conceputa pentru utilizatorii care doresc sa dezvolte rezistenta si putere cu siguranta totala. Aceasta gama de greutati libere poate antrena toate grupele musculare.

PL010

Este aparatul ideal pentru o extensie a muschilor cvadriceps. Ofera o contractie musculara precisa si exacta combinata cu versatilitatea miscarii independente a ambelor picioare.

PL070

Cu PL070, utilizatorii pot exercita muschii pieptului si tricepsului intr-un mod natural datorita miscarii sale independente si convergente.

PL090

Shoulder Press PL090 permite un antrenament sigur al umerilor, cu impact redus asupra articulatiilor. De asemenea, ofera miscare independenta si convergenta pentru a face fata celor mai exigente cerinte ale utilizatorului.

PL110

PL110 permite o dezvoltare perfecta a muschilor spatelui prin lucrul fibrelor superioare si medii ale spatelui. Cu cea mai buna calitate si toate ajustarile necesare pentru a se potrivi cu tenul utilizatorului.

PL170

PL170 permite un antrenament independent al muschilor picioarelor datorita sistemului sau exclusiv de rotatie pentru picioare si manerelor sale ergonomice.

PL130

Acest aparat pentru bicepsi se adapteaza fiecarui utilizator datorita manerului sau cu mai multe pozitii, care se roteste la 90º. Aceasta permite modificarea unghiului de antrenament in functie de marimea utilizatorului pentru o contractie musculara perfecta si sigura.

PL200

Hack Squat PL200 este o masina masiva pentru a exercita partea inferioara a corpului. Cu o sarcina maxima de 450Kg si un design biomecanic perfect, ii va aduce pe cei mai intentionati utilizatori la limitele lor.

PL700

Aceasta presa masiva pentru picioare va fi vedeta zonei tale de greutate libera. Cu 600 kg de sarcina maxima si 6 rafturi de depozitare, chiar si cei mai pretentiosi utilizatori isi vor indeplini asteptarile.

PL150

PL150 asigura o dezvoltare perfecta a tricepsului. Reglajele sale multiple garanteaza ca utilizatorul va ramane intotdeauna in cea mai optima pozitie, indiferent de dimensiune.

PL300

PL300 aduce posibilitatea de a efectua o miscare similara articulatiilor umane. Acest lucru il face perfect pentru antrenarea tuturor muschilor spatelui.

PL210

PL210 permite un antrenament sigur pentru gambe. Designul sau permite reducerea presiunii pe zona din spate.

PL290

Acest rand de bare in T permite exercitii multiple pentru a intari muschii spatelui superior intr-un mod sigur si optim.

PL340

Hip Thrust este una dintre cele mai eficiente moduri de a lucra glutei. Genera activare maxima a fesierii; mareste productia de forta orizontala si concentreaza munca de extensie a soldului pe gluteus maximus in raport cu ischio-jambierii.

PL350

Seria PL Half Rack este un nou pas in proiectarea spatiilor libere cu greutati. Include posibilitatea de a atasa o gama larga de accesorii si are 12 suporturi pentru depozitarea farfurii. Astfel, aceasta structura ofera cea mai buna optimizare a spatiului.

PL400

Cu Full Rack PL400 veti putea sa va configurati greutatea libera sau spatiul functional datorita optiunilor multiple de accesorii si tipuri de exercitii pe care le are. In plus, rafturile de depozitare pentru farfurii si mreana vor permite optimizarea spatiului.

Add to cart