MOVEMIA

CARDIO SERIES

CARDIO SERIES

MOVEMIA

TR1000 TREADMILL

TR1000 expira lux. Cele mai fine detalii sunt combinate cu un sentiment de siguranță extremă atunci când sari pe aparat. Caracteristici noi precum inclinarea cu 3% (opțional), sistemul de reglare a joystick-ului sau senzorii de mișcare care indică utilizarea aparatului, plasează această bandă de alergare ca una dintre alternativele de top de pe piață.

EC1000 CROSSTRAINER

Datorită ergonomiei sale adaptive, antrenorul EC 1000 oferă întreg potențialul său de antrenament și distracție oricărui client. Include un nou sistem de ghidon și un cockpit supradimensionat pentru a îmbunătăți accesul.

BU1000 UPRIGHT BIKE

Designul complet nou va crește impactul vizual al echipamentului din unitate. Formele organice și texturile mate creează un aparat de impact si eficient.

RW1000 ROWER

BH Fitness a dezvoltat un canotaj complet nou, cu un design nou-nouț și caracteristici speciale care vor îmbunătăți eficiența în fiecare antrenament. Acest canotaj autogenerat include un sistem de pedale oscilante care simulează cu precizie exercițiul de canotaj.

BR1000 RECUMBENT BIKE

Permiteți utilizatorilor să se așeze în cea mai confortabilă bicicletă cu spatar de pe piață. Confortul in timpul antrenamentului atinge nivelul urmator cu un design anatomic in zona spatelui si cadrul deschis care va oferi un acces usor persoanelor cu probleme de mobilitate.

TR800 TREADMILL

Banda de alergare TR800 din gama MOVEMIA încorporează cele mai recente îmbunătățiri tehnologice de pe piață. Pe lângă faptul că este special concepută pentru a profita din plin de opțiunile de conectivitate cu sistemul SmartFocus, banda de alergare include cele mai noi caracteristici în materie de confort și performanță: un motor puternic de 5 CP care atinge 22 km/h, înclinație și placă din rășină HST.
Add to cart