CARDIO

TEHNOLOGIE SI PERFORMANTA

SERIA CARDIO

MOVEMIA

Seria Movemia Cardio

Gama de aparate cardiovasculare MOVEMIA combina cele mai bune materiale cu tehnologie de ultima generatie. Conceput pentru a profita la maximum de conectivitate!

PASIUNE PENTRU CEA MAI INALTA PERFORMANTA

LINIA SK

Pasiune pentru cea mai inalta performanta. Cele mai recente inovatii mecanice si tehnologice se reunesc in gama de masini cardiovasculare SK Line de la BH Fitness.

[request-quote title=’SOLICITA OFERTA’ page=”https://bhfitness.ro/commercial-fitness/echipamente/cardio/”]

SK7990

Este a doua cea mai rapida banda de alergare de pe piata, care nu are practic intretinere datorita sistemului sau de rasina fenolica HST. Cea mai buna alegere a unei benzi de alergare pentru utilizare intensiva impreună cu cea mai lunga durabilitate, confortul perfect si progresele tehnologice cu monitorul interactiv SmartFocus. Acest model ofera si posibilitatea de a avea un monitor LED. Noul monitor interactiv are conectivitate totala si avantaje mari pentru utilizator.

SK9300

Crosstrainer care reduce distanta dintre suporturile pentru picioare oferind o miscare mai naturala si mai confortabila in timpul antrenamentului. Proiectat printr-un studiu biomecanic strict, acest crosstrainer ofera un feedback excelent pe parcursul intregului ciclu de utilizare al produsului. Este perfect pentru o utilizare intensiva.

SK8000

Bicicleta verticala care reproduce senzatia de a pedala pe o bicicleta de sosea. Aceasta bicicleta verticala clasica pentru utilizare intensiva ofera o calitate deosebita in toate componentele sale. Mai mult, monitorul LED sau alegerea monitorului interactiv afiseaza o gama larga de informatii.

SK8950

Aceasta bicicleta orizontala ofera confort, valoare, simplitate, robustete și un finisaj premium. Aceasta bicicletă orizontala este destinata utilizarii intensive. Se prezinta cu doua tipuri diferite de monitoare: monitor interactiv SmartFocus sau monitor LED.

SK2500

Stepper moale, silentios si usor de utilizat. Cu cea mai recenta tehnologie in monitoarele autogenerate, acest stepper profesional ofera durabilitate ridicata cu costul energetic mai mic datorita eliminarii unei conexiuni electrice.

CEA MAI VERSATILA SOLUTIE DE FITNESS

LINIA LK

Cea mai versatila solutie de fitness, gama LK ofera echipamentul cardiovascular care se potriveste cel mai bine nevoilor clientilor nostri.

LK6800

Cu un motor mai puternic si unul dintre cele mai silentioase de pe piata, aceasta banda de alergare ofera confortul utilizatorului, precum si cele mai bune rezultate, oferind cea mai placuta experienta de utilizare. Noul sistem HST fenolic ofera cea mai mica intretinere.

LK5500

Este o banda de alergare cu performante ridicate, ergonomie si functionalitate combinate cu un design robust si elegant. Cu o utilizare mai eficienta a energiei, permite inregistrarea unui consum mai mic de energie pentru aceeasi eficienta. Garanteaza putere si durabilitate cu acelasi consum.

LK6200

Una dintre cele mai silentioase benzi de alergare de pe piata. Aceasta banda de alergare dispune de un sistem de ceara fenolica HSP care permite o intretinere redusa. Iesiri de inalta calitate si confort maxim intr-o singura masina unica pentru a oferi utilizatorului cel mai bun antrenament.

LK8250

Un crosstrainer personalizat pentru fiecare utilizator care face posibila reglarea pasului. Trainerul are si un cadru intarit pentru mai multa stabilitate.

LK8150

Crosstrainer care permite o miscare de pas mai lunga si mai atletica datorita sistemului sau de antrenare frontala. Acest lucru permite utilizatorului sa faca antrenamente mai intensive cu mai multa securitate. In plus, sistemul sau exclusiv antideraiere face posibila cresterea vitezei fara niciun risc.

LK8250

Un crosstrainer personalizat pentru fiecare utilizator care face posibila reglarea pasului. Trainerul are si un cadru intarit pentru mai multa stabilitate.

LK7750

Aceasta bicicleta orizontala cu monitor interactiv si conexiune la internet poseda o valoare adaugata datorita gamei largi de posibilitati pe care o ofera. Cel mai bun confort oferit de spatarul sau respirabil ai de optiunea de a alege intre un monitor LED imbunatatit si un monitor interactiv cu internet.

Add to cart