ALTE INTEGRĂRI

SOFTWARE-UL OPEN SOURCE AL BH FITNESS PERMITE INTEGRAREA COMPLETĂ CU ALTE PLATFORME

BH Fitness este dedicat tehnologiei care poate fi integrată cu orice software din sector.
Integrarea între instrumente permite tuturor clienților să-și adapteze afacerea la toate noile progrese.
BH Fitness lucrează cu metode dinamice pentru integrări cu fiecare client cât mai eficient posibil.
DESCOPERA

INTEGRARI

Datorită sincronizării cu echipamentul, BH GYMLOOP vă permite să vă cunoașteți mai bine membrii, din datele reale ale activității lor în sala de fitness. Le puteți oferi soluții mai personalizate și vă puteți conecta la ele prin notificări push pe mobil.

EGYM
În 2018, integrarea dintre EGYM și BH Fitness a fost lansată ca unul dintre principalele repere ale anului. Datele generate pe echipamentele BH Fitness sunt încărcate în spațiul individual al fiecărui utilizator în APP EGYM Fitness, astfel încât tehnicienii să poată propune planuri de antrenament, iar utilizatorul să își poată urmări rutinele care sunt înregistrate.
01
TRAININGYM
Integrarea dintre BH Fitness și Trainingym a fost prima realizată. Orice centru de fitness cu echipament BH Fitness cu conectivitate și manager Trainingym poate conecta datele utilizatorului și echipamentului în aceeași aplicație. Utilizatorii pot vedea date reale despre exercițiul lor în aplicația TG Touch, iar managerii pot monitoriza cu ușurință ceea ce fac clienții.
02
T-INNOVA
Pe lângă integrarea cu software-ul de management al sălii și al antrenamentelor, BH Fitness poate fi integrat și cu software-ul de control al accesului și de management al afacerii. Unul dintre aceste exemple este integrarea cu T-Innova și instrumentul său Deporwin. Managementul schimburilor, ERP utilizator, etc. toate integrate cu performanța utilajului pentru un management executiv mult mai concentrat.
03
Add to cart