MANAGEMENT DIGITAL

DESCOPERITI SERVICIUL NOSTRU DE MANAGEMENT DIGITAL

Echipa noastră de consultanți va ajuta centrele să profite la maximum de datele furnizate de platformele BH Fitness, cu obiectivul de a îmbunătăți procesele decizionale.

Planul de suport include toată pregătirea necesară pentru ca personalul propriu al centrului să cunoască posibilitățile oferite de SmartFocus, Serverul Central sau LOOP.

La BH Fitness ne însoțim clienții pe toată durata de viață a proiectului, propunând îmbunătățiri, oferind consultanță și suport tehnic.

DESCOPERĂ

PLANUL NOSTRU DE
MANAGEMENT
ȘI SPRIJIN

La BH Fitness suntem pe deplin dedicați tehnologiei și clienților noștri. Echipa noastră de consultanți va fi mereu acolo, nu numai pentru a se ocupa de clienți, ci și pentru a-i informa cu privire la cele mai noi produse ale noastre și pentru a-i ajuta să găsească noi forme de profitabilitate pentru afacerea lor.

CONSULTANȚĂ
Echipa noastră de consultanță digitală oferă suport pe tot parcursul procesului, de la prevânzare până la asistență după implementare, pentru a determina cele mai bune opțiuni pentru fiecare client.
01
SOLUȚII DIGITALE
La BH Fitness oferim soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor fiecărui centru, mereu cu scopul de a-și îmbunătăți modelul de afaceri, de a crește rata de retenție, de a reduce rotația și de a căuta noi modalități de a obține venituri extraordinare.
02
PLANURI DE ANTRENAMENT
Formarea adecvată a personalului este esențială pentru aplicarea noilor tehnologii. Echipa de consultanță digitală BH Fitness este responsabilă de acest training pentru a asigura implementarea optimă a sistemelor noastre.
03
ASISTENŢĂ
Odată realizată implementarea, consultanții noștri oferă centrelor toată asistența de care au nevoie, fie pentru a rezolva îndoielile, pentru a actualiza instruirea sau pentru a sugera îmbunătățiri ale proceselor interne care ajută la optimizarea tuturor resurselor.
04
Add to cart