INDOOR CYCLING
DRIVEN CLASS

Ciclism în sală așa cum nu l-ați mai văzut până acum

Consolele includ un afișaj LED în față cu o scară de 6 culori pentru măsurarea waților. Afișajul oferă, de asemenea, diferite afișaje de date (date instantanee, date în procente, date medii și date maxime).

Consolele includ un afișaj LED în față cu o scară de 6 culori pentru măsurarea waților.
Afișajul oferă, de asemenea, diferite afișaje de date (date instantanee, date în procente, date medii și date maxime).

Afișajul color este un stimul vizual pentru ca utilizatorul să își cunoască performanța, evitând distragerile sau șirurile lungi de numere de pe ecran.

BH Fitness has made indoor bikes compatible with the most used virtual classes apps: Aplifit Play, Telegim...

Bicicletele sunt legate de Serverul Central, oferind informații prețioase managerilor și tehnicienilor: ore de utilizare, kilometri parcurși, comparații de utilizare, alerte de întreținere...

EXPLORE THE DIFFERENT

OPȚIUNI

Pentru a ajuta fiecare client să găsească cea mai potrivită conectivitate pentru nevoile sale, BH Fitness a dezvoltat o soluție de conectivitate pentru cele mai standard protocoale.

ANT+
Conectivitatea ANT+ va permite integrarea bicicletelor de interior cu orice software de clasă virtuală disponibil pe piață și compatibil cu acest protocol.
01
BLUETOOTH
Datorita autentificarii rapide RFID, instructorul va putea vedea pe ecranul sau cum functioneaza clasa sa, putand astfel ajusta sesiunea in timp real la nevoile utilizatorilor. 0
02
COMPATIBLE

BIKES

HSF1000

Noile console HSF1000 au un afișaj color LED cu o gamă de 6 culori pentru a identifica intervalele de wați în timpul exercițiului. Au 4 ecrane diferite pentru afișarea datelor (date brute, procente, date medii și date maxime).

MOVEMIA Magnetic

Bicicleta de interior cu tratament de rezistenta la coroziune si rugina si monitor autogenerat prin pedalarea propriului utilizator. Include un afișaj color și conectivitate prin ANT + sau Bluetooth.

DUKE Magnetic

Bicicleta de interior DUKE MAGNETIC satisface cerințele celor mai pretențioși utilizatori datorită integrării celor mai noi tehnologii și expertizei în proiectare, oferind cea mai bună biomecanică pentru antrenamentul cardiovascular.

Previous
Next
Add to cart