BH GYMLOOP

PLATFORMA PENTRU A-ȚI GESTIONA MEMBRII MAI BUN

BH GYMLOOP este primul instrument integrat nativ cu toate echipamentele din centrul de fitness, inclusiv echipamente cardio, de forță și de ciclism indoor.

Sistemul de gamification al BH GYMLOOP și capacitatea sa de a identifica membrii care riscă să abandoneze centrele de ajutor îmbunătățesc implicarea utilizatorilor lor, reducând astfel rata de anulare.

Oferiți membrilor dvs. o aplicație mobilă cu toată rutina lor de antrenament, istoricul exercițiilor și posibilitatea de a consulta orarul cursurilor de grup și de a le rezerva pe cele pe care le doresc.

DECOPERA 100%

SALĂ DE GIMNASTICA CONECTATA

Datorită sincronizării cu echipamentul, BH GYMLOOP vă permite să vă cunoașteți mai bine membrii, din datele reale ale activității lor în sala de fitness. Le puteți oferi soluții mai personalizate și vă puteți conecta la ele prin notificări push pe mobil.

100% CONECTAT
BH GYMLOOP este un software unic care este complet integrat cu echipamentul. Datorită interacțiunii dintre aplicație și aparate, utilizatorii simt că sunt în permanență bine ghidați de cei mai buni profesioniști ai centrului.
01
MANAGERI
Platforma permite gestionarea optimă a segmentării pe grupuri a bazei de date a membrilor, iar tu vei comanda sarcini, clase, provocări și sistemul de premii Loops. BH GYMLOOP dispune de un sistem complet de raportare care informează managerii despre situația instalațiilor lor cu date reale, precum și eventualele îmbunătățiri care pot fi aplicate. În plus, se integrează cu sistemul tău de acces, cu CRM sau ERP, astfel încât să ai mereu sincronizată baza de date a membrilor.
02
FORMATORI
BH GYMLOOP facilitează sarcina de alocare a planurilor de antrenament, cu o bibliotecă de rutine de antrenament și posibilitatea de a crea șabloane care să permită antrenorilor să comunice instantaneu cu membrul. În plus, acest lucru eliberează timp pe care formatorii îl pot petrece cu utilizatorii lor, astfel încât aceștia să se simtă mai bine participați.
01
UTILIZATORI
BH GYMLOOP este un instrument remarcabil care permite membrilor accesul la toate serviciile centrului de pe telefonul mobil: rezervarea de cursuri, saună, spa sau competiții interne, care îmbunătățesc implicarea utilizatorilor, ceea ce crește reținerea acestora. 0
02
Add to cart