SOLUTII BH FITNESS

PENTRU SALI PROFESIONALE

Produse cardiovasculare, echipamente de forță, zone funcționale, cursuri colective, conectivitate… BH Fitness te va ajuta să creezi un spațiu PREMIUM în unitatea ta.

BH Fitness creează facilități care vor fi capabile să creeze comunități solide și spații de interacțiune umană ca o cheie pentru loialitatea clienților.

Lucrul cu BH Fitness înseamnă îmbunătățirea raporturilor de afaceri: va crește datele de fidelitate, va crește numărul de achiziții și va oferi, de asemenea, venituri atipice.

SOLUȚII BH PENTRU

FACILITATI MARI

BH Fitness vă va ajuta să creați un model de afaceri remarcabil, construind experiențe unice pentru a ajuta la creșterea loialității clienților. Studiem tendințele pieței și schimbările de obiceiuri pentru a crea spații versatile și eficiente, adaptându-le la nevoile specifice ale celor mai pretențioși manageri.

TEHNOLOGIE
BH Fitness vă va ajuta cu o implantare tehnologică, urmărind mereu sporirea profitului economic și folosind toate instrumentele de urmărire a utilizatorilor și îmbunătățirea ratelor de retenție.
01
PERSONALIZARE
Suntem pe deplin conștienți de importanța branding-ului și a creării unei imagini coerente și recunoscute în spațiile mari. BH Fitness face un pariu mare în a oferi clienților noștri opțiuni nesfârșite de personalizare pentru toate echipamentele.
02
PROIECTE COMPLETE
Suntem capabili să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru ca proiectul dumneavoastră să devină realitate. Astfel vei putea incepe cu succes afacerea ta sportiva cu o identitate distincta prin definirea unor elemente cheie precum pardoseala, decor, iluminare, sisteme de acces etc.
01
SERVICIU IMMEDIAT
Datorită amplasării depozitelor noastre și apropierii pe care o oferim în relațiile noastre comerciale, suntem capabili să realizăm instalații complete de peste 3.000 de metri pătrați în orice loc al lumii în câteva zile.
02

Doriți mai multe informații?

    Add to cart