SOLUTII BH FITNESS

PENTRU HOTELURI

DE CE INCLUZI UN CENTRU DE FITNESS

ÎN HOTELUL TĂU?

În zilele noastre, toată lumea știe importanța de a oferi oaspeților hotelului cea mai mare varietate și calitate în servicii.

Posibilitatea de a face exercitii fizice in timpul sejurului intr-un hotel este din ce in ce mai importanta pentru utilizatori. Disponibilitatea unui centru de fitness în hotel poate fi unul dintre factorii decisivi pentru a se întoarce.

Din ce în ce mai mulți fani de fitness călătoresc. Acestea sunt o nouă țintă spre care să țintească, la fel cum erau reprezentanții de vânzări itineranti la vremea lor. Centrul de fitness este în aceste cazuri cea mai bună atracție pentru acest nou public.

Un centru de fitness dintr-un hotel nu necesită mult spațiu, iar multe hoteluri au spații subutilizate în facilitățile lor.

DESCOPERITI

BH ÎNCHIRIERE FLEXIBILĂ PENTRU HOTELURI

Pentru o plată lunară de la 180€ pe lună poți avea o sală de fitness în hotelul tău, cu garanția oferită de BH Fitness.
PLATEȘTI NUMAI PENTRU CE UTILIZAȚI
Contractul de închiriere flexibil nu are o perioadă determinată. Dacă la un moment dat nu doriți să continuați să utilizați mașinile, le vom elimina fără niciun cost pentru dvs.
01
CENTRUL DVS. DE FITNESS FĂRĂ FOARTE
Bucurați-vă de beneficiile celui mai bun serviciu tehnic și de întreținere: vizite programate de la tehnicienii noștri, piese de schimb, schimburi etc. Toate incluse în plata lunară!
02
TRANSPORT SI INSTALARE
Transportul utilajelor, precum si instalarea acestora in centru la datele convenite este inclus in plata flexibila de inchiriere. Pur și simplu alegeți când doriți să vă lansați centrul de fitness
03
CONSULTANTA INTEGRALA DE PROIECTE
Profesioniștii noștri oferă un serviciu 360: alegerea mașinilor, propuneri pentru amenajarea și decorarea camerei, afișaj 3D, consultanță fitness etc.
04
Lăsați-ne să îți arătăm un

CAZ PRACTIC

Sală de sport de 60m2

Acest exemplu ia în considerare un centru de fitness cu conectivitate și toate funcțiile necesare pentru utilizare de către zece utilizatori simultan.

Acest exemplu include următoarele mașini: 2 benzi de alergare SK7990, 1 crosstrainer SK9300, 1 bicicletă SK8000, 1 bicicletă înclinată SK8900, 3 biciclete de interior H945, o stație multifuncțională L370, o bancă multipoziție L825 și o bancă de crunch L835.

Echipamentul cardio cu tehnologie smartfocus oferă toate opțiunile de divertisment pentru clienți, facilitând în același timp gestionarea și utilizarea camerei pentru supraveghetorii hotelului.
O zonă mică dedicată antrenamentului cu greutăți face posibil să se lucreze pe toate grupele musculare cu o singură stație multiplă și două bănci.
Bicicletele pentru ciclism indoor sunt unul dintre aparatele solicitate cel mai des de utilizatorii frecventi ai salii de sport.

Doriți mai multe informații?

    Add to cart