SOLUTII BH FITNESS

PENTRU COMPANII

DE CE INCLUZI UN CENTRU DE FITNESS

IN COMPANIA TA?

Avantajele exercițiului fizic aplicat în lumea muncii au făcut obiectul a numeroase studii în ultimii ani. Există tot mai multe companii care optează pentru fitness corporativ pentru a îmbunătăți productivitatea.

Îmbunătățirea condiției fizice a angajaților are un impact semnificativ, nu doar asupra reducerii absențelor de la serviciu, ci și asupra îmbunătățirii productivității acestora.

S-a demonstrat că exercițiul fizic este una dintre cele mai bune terapii pentru reducerea stresului legat de muncă.

Pe lângă beneficiile sportului asupra concentrării și memoriei, includerea unui centru de fitness în companie îmbunătățește loialitatea personalului față de companie, îmbunătățind productivitatea acestora.

DESCOPERITI-NE

ÎNCHIRIERE FLEXIBILĂ PENTRU FIRME

BH Fitness propune o relatie de inchiriere flexibila pentru companii: in schimbul unei mici plata fixe lunare, compania poate avea in facilitatile lor echipamente de ultima generatie, cu intretinere inclusa si cu sisteme de rapoarte lunare privind utilizarea si uzura echipamentelor.

CONSULTANTA
Contractul de închiriere flexibil nu are o perioadă determinată. Dacă la un moment dat nu doriți să continuați să utilizați mașinile, le vom elimina fără niciun cost pentru dvs.
01
CENTRUL DVS. DE FITNESS FĂRĂ FOARTE
Vizite trimestriale de întreținere ale tehnicienilor de la BH Fitness pentru reglaj fin.
02
TERMEN FIX
Termen determinat de 18 luni, după care clientul poate anula fără explicații. BH Fitness se va ocupa de scoaterea echipamentului.
03
TEHNOLOGIE
Opțional, BH Fitness oferă software pentru gestionarea sălii de sport și gestionarea rutinelor pentru angajați.
04

Doriți mai multe informații?

    Add to cart