SOLUTII BH FITNESS

PENTRU SECTORUL PUBLIC

TOTUL PENTRU UN PUBLIC

CENTRU DE FITNESS

Administrațiile publice au diferite tipuri de săli de sport: de la centre mari cu mii de utilizatori până la săli de sport mici pentru pompieri sau polițiști. Toate acestea sunt luate în considerare cu Administrația Publică.

BH Fitness este liderul pieței publice datorită flexibilității soluțiilor sale, serviciului post-vânzare excelent și capilarității mari indiferent de regiune.

BH Fitness are contracte foarte importante cu administrații din întreaga lume. Dintre acestea, putem evidenția aprovizionarea pentru armata canadiană, toate secțiile de poliție din Oman sau posturile de pompieri din aeroporturile din Marroque.

Gama noastră mare de echipamente ne permite să oferim ceea ce are nevoie fiecare administrație. De la centre mari cu mii de utilizatori până la săli de sport mici fără tehnicieni, avem o alternativă pentru fiecare nevoie.

Punctul nostru principal este eficiența și rapiditatea serviciului nostru tehnic. Acesta este un nucleu în fiecare proiect, dar este și mai adevărat în cazul administrațiilor publice. Datorită procedurilor noastre postvânzare, putem garanta cea mai rapidă soluție în cazul oricărei probleme.

DE CE SA CONTEZI PE

BH FITNESS

BH Fitness este liderul absolut in instalarea de echipamente de fitness pentru Administratiile Publice datorita adaptabilitatii propunerilor sale, serviciului tehnic excelent si capilaritatii mari in orice zona geografica.

RESPONSABILITATE SOCIALĂ
Administrațiile publice trebuie să fie foarte riguroase în alegerea unui furnizor. Astfel, sunt foarte apreciate companiile care certifică că procedurile lor respectă legile de mediu, cu egalitatea de genuri sau integrarea persoanelor cu nevoi speciale.
01
CONTROL DE LA DISTANTA
Când vorbim despre centre publice, este foarte frecvent ca sălile de sport să fie controlate dintr-o altă locație. Datorită tehnologiei BH Fitness, orice tehnician sportiv poate controla toate echipamentele în timp real, permițând mai multă flexibilitate managerilor de săli de sport.
02

Doriți mai multe informații?

    Add to cart